Nieuwsberichten


 Hier blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen op school

Opening KinderboekenweekEN  TOEN…………………
……………………………………… 
stonden daar ineens vele wereldsterren op beide schoolpleinen. En op deze spectaculaire wijze werd de Kinderboekenweek geopend. Daarna hebben deze sterren in verschillende groepen nog een korte presentatie gegeven over wie ze nu daadwerkelijk zijn en waarom ze bekend staan als een (wereld)ster.

BOEKALERT!
Op beide locaties doen we aan BOEK ALERT. Dat is een alert wat ontzettend in de smaak is gevallen bij de kinderen. Zodra er een bel klinkt, gaat de gehele school op dat moment lezen. Het maakt niet waar je op dat moment bent. Op deze manier wordt het lezen op onze school nog eens extra bevorderd.  

Museum: 

Beide locaties zijn speciaal voor de Kinderboekenweek ook omgetoverd tot een museum. Overal hangen schilderijen van bekende mensen die om verschillende redenen bekend zijn geworden.

Ook volgende week staan er nog verschillende activiteiten in het kader van de Kinderboekenweek op het programma. Zo is er voor de groepen 6 t/m 8 een voorleeswedstrijd gepland. En daarnaast gaat op beide locaties het museum nog een belangrijke, leuke en verrassende rol spelen. Maar wat dat is, gaan we nu nog niet verklappen.  

Biebouders Femke en Petra bedankt voor jullie hulp en bijdrage.  

Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Social Media