Nieuwsberichten


 Hier blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen op school

Groep 8 heeft veel te geven...

Sinterklaas staat voor de meeste kinderen in het teken van het krijgen. Denk maar alle mooie cadeaus die de kinderen op pakjesavond hebben gekregen. Kerst daarentegen is de periode van het geven. In de groepen 8 werd daarom de vraag gesteld: “Wat heb jij te geven?”

Tsja, zo’n vraag zet je wel even aan het denken. De leerlingen van de groepen 8 zijn zeer fanatiek aan de slag gegaan. Er zijn groepjes gemaakt, ideeën uitgewerkt, inkopen gedaan, telefoontjes gepleegd en nog veel meer. Kortom een heerlijk gestructureerde chaos; niks was te gek.

De week voor de kerstvakantie hebben onze leerlingen cup cakes gebakken met dementerende mensen, meegeholpen op kinderopvang Het Snuitje, geknutseld met kleuters, gezelschapsspelletjes gespeeld in het Pieter Brueghel Huis, wandeling gemaakt met ouderen, een kerstbingo georganiseerd met mooie prijzen voor bewoners van De Watersteeg en nog veel meer.

Het blijkt dus wel dat onze leerlingen héél véél te geven hebben. Een geweldige ervaring en een fantastisch gebaar van onze groepen 8!

Social Media