Bouwnieuws

Aan de slag

Aan de slag. Informatie over de nieuw te bouwen school.

De aannemers voor de school zijn geselecteerd. Bouwbedrijf van der Heijden uit Schaijk, Willems Uden (technische installaties) en Herlings Elektro uit Uden zijn de partijen met wie we aan de slag gaan. We zijn er erg blij mee, want de vooruitzichten om met deze partijen te werken zijn prima.
Vorige week hebben we het eerste bouwteam overleg gehad. Daarin hebben we kennisgemaakt met elkaar en zijn eerste afspraken gepland. Het bouwteam gaat wekelijks en straks mogelijk twee wekelijks aan de slag om het bouwplan verder vorm te geven en uit te werken.
De architect is ook opnieuw aan de slag gegaan. Eerst natuurlijk in ons bouwoverleg en daarna afgelopen maandag met de werkgroep vanuit het team. De nieuwe school begint vorm te krijgen.
Op de oude locatie gaan we in de herfstvakantie een asbestonderzoek doen wat nodig is voor de sloop. Daarna gaan we afspraken maken voor de verdere sloop van het gebouw. De omwonenden krijgen hierover ook informatie.
Binnen de gemeente is druk overleg om ook een “bouwteam” samen te stellen. Dat vordert gestaag.

Op 24 oktober zullen we als stichting SAAM* informatie aan de gemeenteraad verstrekken over te volgen procedures en het gesprek aangaan rondom vragen die gesteld kunnen worden.

Frank van Wetten
Projectleider namens stichting SAAM*

Media
  • Bouwnieuws2

Social Media