Bouwnieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Bouwnieuws - Aan de slag Waar zijn we mee bezig en hoe ver staat de renovatie, vervangende nieuwbouw en uitbreiding van de Uilenbrink? Lees meer »
Aan de slag De aannemers voor de school zijn geselecteerd. Lees meer »
Kort 'BOUWNIEUWS' De selectieprocedure aannemer Lees meer »
Het bouwproces gaat voort Het gebouw aan de Melisselaar is leeg. Lees meer »
De eerste plannen voor de nieuwe Uilenbrink Het is zo ver. We mogen de eerste ideeën voor de nieuwe Uilenbrink publiceren! Lees meer »
Reactie op vragen en opmerkingen van ouders Wat fijn dat de Uilenbrink een nieuwe school krijgt en er 2 tijdelijke locaties zijn gevonden. Lees meer »
Eindelijk is het zover. We kunnen aan de slag. Hoera! N.a.v. de bekendmaking van de komende verhuizing, hebben enkele ouders vragen gesteld Lees meer »
Eindelijk is er nieuws!! We gaan aan de slag Het College van B&W van Meierijstad heeft vandaag (extra) middelen beschikbaar gesteld voor het gebruiksklaar maken van 2 tijdelijke locaties. Lees meer »
Huisvesting – op weg naar een vernieuwd schoolgebouw 4 april 2019 Dinsdag 9 april a.s. zal het college van B&W van gemeente Meierijstad een besluit nemen Lees meer »
Huisvesting – op weg naar een vernieuwd schoolgebouw 13 maart 2019 We zijn al een tijdje “op weg naar een vernieuwd schoolgebouw”. Soms duurt een reis wat langer dan je vooraf gedacht had. Lees meer »
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Social Media